مشاوره و اجرای کپسول های پودری آتش نشانی

مشاوره و اجرای کپسول های پودری آتش نشانی

مشاوره و اجرای کپسول های پودری آتش نشانی

مشاوره و اجرای کپسول های پودری آتش نشانی

۱۵ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

میله های دستگرد باید در محل های تعیین شده ، مطابق الزامات زیر ساخته و نصب شوند ، مگر آن که در مقررات اختصاصی تصرف ها به گونه ای دیگر تعیین شده باشد :


9-7-2-1 ارتفاع میله های دستگرد که از لب پله و یا سطح کف تمام شده شیب راه یا فضا اندازه گیری می شود ، باید بین 85/0 تا 90/0 متر باشد . این ارتفاع در تمام طول میلۀ دستگرد باید به صورت یکنواخت امتداد داشته باشد .


9-7-2-2 سطحی از میله دستگرد که با دست گرفته می شود باید پیوسته و یکنواخت باشد و به وسیلۀ هیچ قطعه یا عنصری قطع نگردد




مشاوره ایمنی آتش نشانی گرمایش برودت پارس

09194782491

02166233275

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ مهر ۹۷ ، ۱۱:۰۹
مشاور و مدرس اجرا ایمنی آتش نشانی

- دستور العمل مربوط به سیستم لوله کشی آب آتش نشانی ساختمان ها

1-8- ساختمان های به ارتفاع حداکثر سه طبقه روی پیلوت و یک واحد در هر طبقه و زیر بنا در هر طبقه حداکثر 140 متر مربع نیاز به لوله کشی آب آتش نشانی ندارد.

2-8- ساختمان ها با مشخصات بند 1-8 و دو واحد در هر طبقه طبق ارائه طریق بند 3- 8 اقدام شود.

3-8- ساختمان های مسکونی با ارتفاع سه الی پنج طبقه روی پیلوت و زیر بنا، از 140 متر مربع تا 230 متر مربع نیاز به اجرای سیستم کشی آب آتش نشانی با لوله به قطر 5/1 اینچ و نصب جعبه F به صورت یک طبقه در میان شروع از همکف می باشد.

4-8- ساختمان های مسکونی با ارتفاع سه الی پنج طبقه روی پیلوت با زیر بنای بیش از 230 متر مربع با لوله به قطر 1 

الی 2 اینچ و نصب جعبه F در کلیه طبقات با نظر کارشناسان آتش نشانی. 


مشاوره آتش نشانی گرمایش برودت پارس

09194782491

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ مهر ۹۷ ، ۱۵:۱۷
مشاور و مدرس اجرا ایمنی آتش نشانی

ایمنی(به انگلیسی: Safety) یکی از پرکاربردترین واژه‌هایی است که در رابطه با انسان و در زمینه‌هایی چون پزشکی، صنعت و مواردی از این قبیل استفاده می‌شود. ایمنی شاخه‌ای از علم است که به تجزیه و تحلیل عوامل مخاطره‌آمیز می‌پردازد و آنرا آنالیز کرده و راهکارهای کنترل و کاهش آنرا پیگیری می‌کند. حوادث ناشی از کار به حدی از نگران کنندگی رسیده، که تبعات انسانی و اقتصادی آن مانعی جدی بر سر راه توسعه کشور به حساب می آید. اما سؤال اینست، که چگونه می توان این مسئله را به دغدغه شماره یک تصمیم گیران و فعالان اجرایی کشور تبدیل کرد





مشاور ایمنی آتش نشانی گرمایش برودت پارس

09194782491

02166233275

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ مهر ۹۷ ، ۱۰:۲۵
مشاور و مدرس اجرا ایمنی آتش نشانی

راه پله ها در ساختمان سازه هایی برای ایجاد ارتباط بین دو سطح نا همسطح  هستند یک راه پله از اجزای کوچک تری به نام پله ها تشکیل شده اند.  اجزای تشکیل دهنده یک راه پله شامل سطح افقی پله ها یا پا گذار پله، سطح عمودی پله یا پیشانی پله ، نرده راه پله ، آبچکان راه پله و پاگرد راهپله می باشد. فضای کف تا سقف راه پله ها را که  ارتفاع راه پله است سرگیر می نامند. خیز نیز ارتفاع یک یا چند پله از سطح کف راه پله است.


برای تضمین ایمنی افرادی که از راه پله استفاده می نمایند از نرده پله استفاده می شود. در راه پله هایی که زا دو طرف باز هستند می بایست در هر دوطرف از نرده برای حفاظت استفاده نمود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مهر ۹۷ ، ۱۱:۱۲
مشاور و مدرس اجرا ایمنی آتش نشانی

در این نوع محتوی گاز CO۲ خارج از استوانه قرار گرفته و مجرای خروجی گاز کارتریج به بدنه خاموش‌کننده وصل می‌شود که عملکرد آن هم ضربه‌ای هم فلکه‌ای هم اهرمی است. کارتریج‌هایی که در خارج بدنه قرار می‌گیرند دارای سوپاپ عملکرد بوده و گاز کارتریج آز آن در صورت لزوم تخلیه می‌شود. در خاموش‌کننده‌های پودری کارتریج دار چنانچه به هر صورت گاز وارد سیلندر شد و مقدار کمی از پودر آن مصرف گردید نمی‌توان برای استفاده بعدی به آن اطمینان کرد؛ بنابراین باید گاز داخل سیلندر را تخلیه و سپس درپوش را باز کرده و کارتریج آن را تعویض کنید. جهت تخلیه گاز از درون سیلندر کافی است خاموش‌کننده را سر و ته نموده و اهرم آن را فشار دهید تا تمام گاز خارج گردد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ مهر ۹۷ ، ۱۵:۰۳
مشاور و مدرس اجرا ایمنی آتش نشانی

کلیه خاموش‌کننده‌ها می‌بایست به وسیله مصرف‌کننده یا کارخانه سازنده مورد آزمایش قرار گیرند. الف) بازدید ماهیانه: این بازدید با توجه به شرایط آب و هوای هر منطقه از یک ماه تا سه ماه یک بار انجام می‌گردد که در این حالت خاموش‌کننده به صورت ظاهری و از نظر سالم بودن پلمپ، قرار داشتن در محل خود، کم نشدن فشار، سالم بودن نازل و ضربه نخوردن مورد بازدید قرار می‌گیرد.


ب) بازدید سالیانه: برای اطمینان از عملکرد مواد اطفائیه درون خاموش‌کننده بر روی حریق بایستی بعضی از آن‌ها در حریقهای تمرینی و آموزشی مصرف کرده و سپس خاموش‌کننده را شارژ و جهت استفاده آماده نمود.


ج) آزمایش بدنه در مقابل فشار: با توجه به استاندارد یا توصیه کارخانه سازنده هر چند سال یک بار (معمولاً ۲ سال) بدنه خاموش‌کننده در مقابل فشار از نظر میزان مقاومت آزمایش هیدرواستاتیک می‌گردد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ مهر ۹۷ ، ۱۰:۵۰
مشاور و مدرس اجرا ایمنی آتش نشانی

حفاظت از خورندگی بدنه سیلندر خاموش‌کننده:خطری که در خاموش‌کننده هاوجود دارد ضعیف شدن ضخامت بدنه کارتریج در اثر زنگ زدن و خورده شدن فلز از داخل یا خارج می‌باشد. برای جلوگیری از زنگ زدگی معمولاً به طریق ذیل بدنه کارتریج را محافظت می‌کنند. الف) استفاده از فلز ضدزنگ ب) پوشاندن سطح داخل و خارج با یک ماده ضد زنگ ج) کشیدن روکش پلاستیک از درون بدنه یا روی کارتریج

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ مهر ۹۷ ، ۱۰:۲۶
مشاور و مدرس اجرا ایمنی آتش نشانی

آزمایش فشار در خاموش‌کننده‌ها

برای اطمینان از وجود فشار کافی در درون خاموش‌کننده معمولاً آزمایشهایی به شرح زیر انجام می‌گیرد: الف) وزن کردن: کارتریج را از خاموش‌کننده جدا کرده و وزن می‌کنیم در صورتی که بیش از ۱۰٪ از وزن گاز محتوی آن کم شده باشد بایستی مجدداً شارژ گردد. ب) فشارسنج: خاموش‌کننده‌هایی که به وسیله هوای فشرده کار می‌کنند، فشار درون سیلندر به وسیله فشارسنج موجود بر روی آن نشان داده می‌شود. ج) آزمایش محلولها: خاموش‌کننده‌هایی که فشار آن‌ها از طریق تولید گاز در اثر واکنش شیمیایی دو ماده تأمین می‌شود، سنجش گاز تولیدی بدین صورت انجام می‌گردد که مقداری از مواد شیمیایی موجود در سیلندر را با هم ترکیب کرده و مقدار گاز تولید شده را محاسبه می‌کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ مهر ۹۷ ، ۱۰:۲۵
مشاور و مدرس اجرا ایمنی آتش نشانی

قدرت پرتاب

برای اینکه بتوان با رعایت فاصله مناسب با آتش مواد اطفائیه را بر روی آتش پاشید، خاموش‌کننده باید قدرت پرتاب داشته باشد که معمولاً حداقل آن ۲ متر و حداکثر آن ۷ متر می‌باشد.


درصد تخلیه: درصد تخلیه مواد خاموش‌کننده در شرایط عادی و شارژ کامل دستگاه متفاوت می‌باشد. این درصد برای خاموش‌کننده‌های آب، کف، دی‌اکسید کربن و مواد هالوژنه ۹۵٪ و برای خاموش‌کننده‌های پودری ۸۵٪ می‌باشد.


زمان تخلیه: این زمان در خاموش‌کننده‌ها با توجه به مواد اطفائیه و وزن یا حجم آن‌ها متفاوت است. حداقل زمان تخلیه ۸ ثانیه و حداکثر آن ۶۰ ثانیه می‌باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ مهر ۹۷ ، ۱۰:۲۴
مشاور و مدرس اجرا ایمنی آتش نشانی

طرز عمل سیلندرهای خاموش‌کننده

خاموش‌کننده‌ها به دو طریق عمل می‌کنند به صورت مستقیم و به صورت واژگون، البته روش واژگون مربوط به خاموش‌کننده‌های قدیمی تر سودا اسید یا فوم شیمیایی می‌باشد.


الف) روش واژگون:


در این روش برای خارج شدن ماده اطفائیه از خاموش‌کننده باید آن را به صورت واژگون (سر و ته) گرفت در غیر اینصورت ماده اطفائیه خارج نمی‌شود و فقط عامل فشار آن تخلیه می‌گردد. جهت شناسایی این نوع خاموش‌کننده‌ها یک دستگیره تا شونده در ته سیلندر وجود دارد.


ب) روش مستقیم:


در این نوع خاموش‌کننده‌ها احتیاج به واژگون کردن خاموش‌کننده نمی‌باشد و بایستی از دستگاه به صورت مستقیم استفاده کرد. توجه گردد که در صورتی که خاموش‌کننده‌ای را که عملکرد آن مستقیم است واژگون کنیم عامل فشار آن از نازل NOZZLE خارج می‌شود و اگر خاموش‌کننده نوع واژگون را مستقیم نگه داریم همین عمل انجام می‌شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ مهر ۹۷ ، ۱۰:۲۳
مشاور و مدرس اجرا ایمنی آتش نشانی